Dancecompany logo
balletbutikken

BALLETBUTIKKEN

Balletbutikken sælger balletsko, ballettøj og masser af tilbehør til ballet. Balletbutikken i Højbjerg er Jyllands eneste fysiske butik med balletsko og tøj. Vi har Danmarks største udvalg til voksne og børn, og vi sender til hele Norden. Vi forhandler alle de førende balletmærker – Intermezzo, Capezio, Bloch, So Danca, Freed of London, Deha, La movenza, Wear Moi og Katz Dance. I 2014 startede vi med at producere vores eget balletmærke Seré i Spanien og Italien. Balletbutikken leverer i samarbejde med Det Kongelige Teater balletsko fra Bloch til talentcentre i Danmark.

happydancefeet

HAPPYDANCEFEET

Happydancefeet sælger dansesko og dansetøj til standard, latin, disco og Hip Hop. Vi har Danmarks absolut største lager, og derfor leverer vi stort set alle vores ordre fra dag til dag. HappyDanceFeet forhandler alle de kendte mærker inden for dansesko – Rayrose, Supadance, Anna Kern, Werner Kern, International, Dansport, So Danca, Topline, Freed of London, Bleyer, Diamant og Anniel. Vi forhandler desuden som de eneste i Danmark YOFI make up og Hip Hop sko fra USA. HappyDancefeet tager også til dansestævner rundt i Danmark med en stor skostand.

dansebutikken

DANSEBUTIKKEN

Hos Dansebutikken har vi samlet alle vores produkter i en shop. Vi sælger alt til dans, ballet og gymnastik. Vi har dansesko til alle former for dans. Dansebutikken sortiment af sko er bl.a. til linedance, folkedans, senior dans, swing, rock 'n’ roll, zumba, salsa, disco, moderne dans, argentinsk tango, standard og latindans. Dansebutikken sælger også orgelsko, som en af de få butikker i Danmark. Hos Dansebutikken finder du, som i vores andre webshops, gode priser, hurtig levering og lav fragt.

gymnastikshoppen

GYMNASTIKSHOPPEN

Gymnastikshoppen sælger gymnastiksko og gymnastik tøj til børn og voksne. Vi tilbyder derudover også masser af tilbehør til gymnastik. Her finder du også lækkert tøj til Yoga og Pilates, i fantastiske kvaliteter fra Deha og NoBalls. Vi leverer også gerne tøj og sko til gymnastik på bestilling til foreninger, gymnastikhold og efterskoler, hvor vi giver holdrabat, når du køber over 10 ens varer.

Balletbutikken.dk

BALLETBUTIKKEN

Balletbutikken sælger balletsko, ballettøj og masser af tilbehør til ballet.


Balletbutikken i Højbjerg er Jyllands eneste fysiske butik med balletsko og tøj. Vi har Danmarks største udvalg til voksne og børn, og vi sender til hele Norden.


Vi forhandler alle de førende balletmærker – Intermezzo, Capezio, Bloch, So Danca, Freed of London, Deha, La movenza, Wear Moi og Katz Dance. I 2014 startede vi med at producere vores eget balletmærke Seré i Spanien og Italien.


Balletbutikken leverer i samarbejde med Det Kongelige Teater balletsko fra Bloch til talentcentre i Danmark.