BYTTESERVICE

14 dages fortrydelsesret fra modtagelsen.
Ønsker du at returnere en vare, skal du gøre følgende:

 

 1. Udfyld returformularen der er på bagsiden af din ordreseddel der er med i pakken.

 2. Ønsker du at bytte til en anden vare eller størrelse, skal du lave en ny ordre via webshoppen, og returnere det du ikke ønsker. Det sikrer dig, at den ønskede vare/størrelse ikke i mellemtiden er udsolgt. 

 3. Pak varen forsvarligt
  OBS: Varerne må ikke være brugte og skal ligge i original emballage med mærkerne på. Der må ikke sættes etiketter m.m. uden på skoæsker og poser, så emballagen bliver ødelagt. Varerne skal pakkes ind for at beskytte emballage under forsendelsen. Varens værdi kan forringes, og du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist, hvis ovenstående ikke er opfyldt. (Du har ansvaret for varen indtil den når frem til os)

 4. Der medsendes en returlabel med din ordre, som du kan benytte til at sende dine varer retur med. Det koster DKK45 at benytte denne. Det er en meget billig måde at sende en forsikret pakke, der kan spores.

 5. Hvis pengene skal retur SKAL du udfylde fakturanummeret (Fakturaen har du modtaget pr. mail fra Dancecompany)

 6. Vi behandler alt retur så hurtigt som muligt efter modtagelsen. Vær opmærksom på hvis du sender med Postnord som brev, kan det tage op til 14 dage om at komme frem til os.

 7. Send varen til:
  DanceCompany
  Skanderborgvej 107 b
  8260 Viby J