BYTTESERVICE

14 dages fortrydelsesret fra modtagelsen. 
Ønsker du at returnere en vare, skal du gøre følgende:

 

 1. Udfyld returformularen der er på bagsiden af din ordreseddel der er med i pakken.

 2. Ønsker du at bytte til en anden vare eller størrelse, beder vi dig lave en ny ordre via webshoppen, og returnere det du ikke ønsker. Det sikrer dig, at den ønskede vare/størrelse ikke i mellemtiden er udsolgt. 

 3. Pak varen forsvarligt
  OBS: Alle varer afsendes fra os i sko æsker/plastposer. Det er vigtigt at varen er ubrugt og stadig ligger i den original emballage (æske/plastpose) med mærker og stregkoder på, som varen var sendt, når vi modtager varen retur. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt.Varerne må ikke være brugte og skal ligge i original emballage med mærkerne på. Der må ikke sættes etiketter m.m. uden på skoæsker og poser, så emballagen bliver ødelagt. Varens værdi kan forringes, og du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist, hvis ovenstående ikke er opfyldt. (Du afholder selv returomkostningerne og har ansvaret for varen indtil den når frem til os)

 4. Der medsendes en returlabel med din ordre, som du kan vælge at benytte til at sende dine varer retur med. Det koster DKK 39 at benytte denne. Det er en meget billig og nem måde at sende en forsikret pakke på, som kan spores. Benytter du den medsendte label, bliver den fratrukket i dit returbeløb.

 5. Vi behandler alt retur så hurtigt som muligt efter modtagelsen.

 6. Send varen til:
  DanceCompany
  Skanderborgvej 107 b
  8260 Viby J