JULEN 2020

Julegaver hos Dancecompany

Du kan bestille julegaver online frem til d. 22.december kl.12.

Med ordren kan der vedlægges en gratis julegaveindpakning. Marker ✔️ julegave på din ordreoversigt, hvis dette ønskes.  
Ordrer købt fra 9.november vil automatisk få udvidet julebytte/returneringsfrist til 16.januar 2021.

GLS levere pakker ud til og med d.23.december, og vil råde dig til, de sidste dage op mod jul, at vælge forsendelse til GLS pakkeshop, hvor du selv kan afhente din pakke frem til d. 23.december. Vær dog opmærksom på pakkeshoppens åbningstider. Vælger du hjemmelevering, og du ikke er hjemme, når pakken kommer, risikerer du, først at kunne hente pakken efter jul.

Vi har åbent i vores fysiske butik i Viby frem til sidste lørdag før jul - Lørdag d.19.december fra kl.11-13, hvor du kan købe og afhente ordrer.

Julegaver byttes indtil d. 16. januar 2021

BEMÆRK: Det er vigtigt at varen er ubrugt og ligger i original emballage (sko kasse/plastpose) med mærker og stregkoder på. Pak varen forsvarligt ind. Der må ikke sættes etiketter m.m. uden på sko æsker og poser. Åbnede hygiejne produkter kan ikke returneres af sundhedsmæssige og hygiejniske årsager. Lever varen ikke op til disse krav, forbeholder vi, os retten til at tilbageholde et givent beløb, der svarer til varens værditab. Vi sender dig billeddokumentation, om nødvendigt.
Returformularen SKAL udfyldes og medsendes med varerne, ellers vil tilbagebetalingen ikke kunne gennemføres automatisk. Ved returnering af penge, kan beløbet kun blive sat tilbage på det kort, ordren blev betalt med. 
Hvis du skal have ombyttet til en anden farve, størrelse eller vare, beder vi dig foretage en ny bestilling på webshoppen, eller komme i vores fysiskebutik.

Vi holder lukket mellem jul og nytår, men du kan stadig sende pakker til os, som vil blive ekspederet i starten af det nye år.
Du kan bytte dine julegaver til andre varer i vores fysiske butik fredag d.8/1 kl.11-17.30, lørdag d. 9/1 kl.11-13, fredag d.15/1 kl.11-17.30 og lørdag d.16/1 kl.11-13. 

Rigtig glædelig jul og godt nytår.