JULEGAVER HOS DANCECOMPANY

 

KØB JULEGAVER FREM TIL D. 22.DECEMBER OG RETURNER INDTIL D. 28. JANUAR 2022

 

Krydser du af i julegave i indkøbskurven på en af vores webshops, pakker vi pænt ind og returretten forlænges til 28.1.2022. Varer af en vis størrelse, kan vi dog ikke pakke ind.

Skulle gaven ikke passe?
Ønsker du en anden vare eller størrelse, beder vi dig foretage en ny bestilling på webshoppen, og derefter sende den anden retur. Du kan også komme i vores fysiskebutik, og ombytte til anden størrelse/vare.

Når du RETURNERER til os*, kan pengene kun blive sat tilbage på det kort, ordren blev betalt med. Når du markere “har købt ny vare” på retursedlen, refunderes fragten for den nye vare du har købt.
Returformularen SKAL udfyldes og medsendes med varerne, ellers vil tilbagebetalingen ikke kunne gennemføres.

Vi holder juleferie fra d.23.12 - 2.1 (begge dage inkl.), så derfor vil returneringer blive ekspederet i starten af det nye år.

BEMÆRK: Alle varer afsendes fra os, i sko æsker eller i plastposer. Det er vigtigt at varen er ubrugt og stadig ligger i den original emballage (æske/plastpose) med mærker og stregkoder på, som varen var sendt, når vi modtager varen retur. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt. Pak varen forsvarligt ind. Der må ikke sættes etiketter m.m. uden på sko æsker og poser. Åbnede hygiejne produkter kan ikke returneres af sundhedsmæssige og hygiejniske årsager. Lever varen ikke op til disse krav, forbeholder vi, os retten til at tilbageholde et givent beløb, der svarer til varens værditab. Vi sender dig billeddokumentation, om nødvendigt.

Glædelig jul og Godt nytår.