JULEGAVER HOS DANCECOMPANY

 

 

KØB JULEGAVER FREM TIL D. 22.DECEMBER OG RETURNER INDTIL D. 27. JANUAR 2024

 

Krydser du af i julegave i indkøbskurven på en af vores webshops, forlænges returretten til d. 27.1.2024 og vi sender et julekort med gavemærker med.

Skulle gaven ikke passe?
Ønsker du en anden vare eller størrelse, bedes du foretage en ny bestilling på webshoppen, og derefter sende den anden retur. Du kan også komme i vores fysiskebutik, og ombytte til anden størrelse/vare.

Når du RETURNERER til os*, kan pengene kun blive sat tilbage på det kort, ordren blev betalt med. Når du markere “har købt ny vare” på retursedlen, refunderes fragten for den nye vare du har købt. Returformularen SKAL udfyldes og medsendes med varerne, ellers vil tilbagebetalingen ikke kunne gennemføres. Med ordren er der ALTID vedlagt en returlabel, som let kan benyttes, hvis julegaven skal returneres. Denne koster kr. 39,- at benytte, som fratrækkes i returbeløbet.

Vi holder lukket fra d.23.12 - 1.1 (begge dage inkl.), så returneringer vil blive ekspederet i starten af det nye år.

BEMÆRK: Alle varer afsendes fra os, i sko æsker eller i plastposer. Det er vigtigt at varen er ubrugt og stadig ligger i den original emballage (æske/plastpose) med mærker og stregkoder på, som varen var sendt, når vi modtager varen retur. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt. Pak varen forsvarligt ind. Der må ikke sættes etiketter m.m. uden på sko æsker og poser. Åbnede hygiejne produkter kan ikke returneres af sundhedsmæssige og hygiejniske årsager. Lever varen ikke op til disse krav, forbeholder vi, os retten til at tilbageholde et givent beløb, der svarer til varens værditab. Vi sender dig billeddokumentation, om nødvendigt.

Glædelig jul og Godt nytår.