JULEN 2020

Julegaver hos Dancecompany

Julegaver byttes online indtil d. 16. januar 2021


BEMÆRK: Alle varer afsendes fra os i plastposer. Det er vigtigt at varen er ubrugt og stadig ligger i den original emballage (plastpose) med mærker og stregkoder på, som varen var sendt, når vi modtager varen retur. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt. Pak varen forsvarligt ind. Der må ikke sættes etiketter m.m. uden på sko æsker og poser. Åbnede hygiejne produkter kan ikke returneres af sundhedsmæssige og hygiejniske årsager. Lever varen ikke op til disse krav, forbeholder vi, os retten til at tilbageholde et givent beløb, der svarer til varens værditab. Vi sender dig billeddokumentation, om nødvendigt.
Returformularen SKAL udfyldes og medsendes med varerne, ellers vil tilbagebetalingen ikke kunne gennemføres automatisk. Ved returnering af penge, kan beløbet kun blive sat tilbage på det kort, ordren blev betalt med. 
Hvis du skal have ombyttet til en anden farve, størrelse eller vare, beder vi dig foretage en ny bestilling på webshoppen, eller komme i vores fysiskebutik.

Grundet tvungen nedlukning er der forlænget byttefrist af julegaver til andre varer i vores fysiske butik. Nedsatte varer byttes eller returneres ikke i den fysiske butik.

Du kan bytte 14 dage frem når vi må åbne igen.

Godt nytår.