JULEGAVER HOS DANCECOMPANY

 

 

JULEGAVER RETURNERES INDTIL D. 27. JANUAR 2024

Skulle gaven ikke passe?
Ønsker du en anden vare eller størrelse, beder vi dig foretage en ny bestilling på webshoppen, og derefter sende den anden retur. Du kan også komme i vores fysiskebutik, og ombytte til anden størrelse/vare.

Når du RETURNERER til os*, kan pengene kun blive sat tilbage på det kort, ordren blev betalt med. Når du markere “har købt ny vare” på retursedlen, refunderes fragten for den nye vare du har købt.
Returformularen SKAL udfyldes og medsendes med varerne, ellers vil tilbagebetalingen ikke kunne gennemføres. Med ordren er der ALTID vedlagt en returlabel, som let kan benyttes, hvis julegaven skal returneres. Denne koster kr. 39,- at benytte, som fratrækkes i returbeløbet.

Vi holder juleferie fra d.23.12 - 1.1 (begge dage inkl.), så returneringer modtaget i denne periode vil blive ekspederet i starten af det nye år.

BEMÆRK: Alle varer afsendes fra os, i sko æsker eller i plastposer. Det er vigtigt at når vi modtager varen retur, at varen er ubrugt og stadig ligger i den original emballage (æske/plastpose) med mærker og stregkoder på, som varen var sendt i. Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare som er ubrugt. Der må ikke sættes etiketter m.m. uden på sko æsker og poser. Åbnede hygiejne produkter kan ikke returneres af sundhedsmæssige og hygiejniske årsager. Lever varen ikke op til disse krav, forbeholder vi, os retten til at tilbageholde et givent beløb, der svarer til varens værditab. Vi sender dig billeddokumentation, om nødvendigt.

Alle returnering SKAL være os i hænde senest d.27.01.24.